Otvaranje ski-sezone uz koncert Brajana Ferija

Milanka Mitrić
Otvaranje ski-sezone uz koncert Brajana Ferija

Povodom otvaranja nove ski-sezone 2019/2020. Jahorina će 7. decembra ove godine ugostiti Brajana Ferija - zvijezdu svjetskog kalibra.

- Veliki koncert na Jahorini, svjetska zvijezda i olimpijska planina. Jahorina ponovo sija olimpijskim sjajem i bićemo domaćini velike pop legende, kao što i dolikuje ovoj planini. Cilj nam je da Jahorinu i ovu zemlju predstavimo u najboljem svjetlu, a najbolji način za to je upravo event marketing. Želimo da prva asocijacija na nas u svijetu bude dobra zabava, odlično skijanje i bogata turistička ponuda, a ne rat i negativna dešavanja koja su, nažalost, obilježila devedesete godine i od tada stvaraju negativnu i iskrivljenu sliku o BiH. Jahorina je prva planina u regionu na kojoj organizujemo koncerte svjetskih razmjera i radimo promocija na svjetskom nivou. Želimo da svi čuju za Jahorinu i uvjere se u domaćinski pristup i ponudu ski-centra koji je rame uz rame sa evropskim ski-destinacijama -  izjavio je direktor OC Jahorina Dejan Ljevnajić.

Nataša Petrović, poznato TV lice, je PR menadžer koncerta Brajana Ferija na Jahorini. Za “Glas Srpske” ističe da britanski muzičar prvi put dolazi u BiH, što organizatorima OC “Jahorina” i agenciji “Mint” predstavlja  posebnu odgovornost.

- Raduje nas činjenica da će Jahorina 7. decembra biti centar najbolje zabave u zemlji i regiji te što će biti nova destinacija za svjetske koncertne rute. Brajan Feri dolazi sa timom od 25 ljudi, izuzetnih profesionalaca, koji će na olimpijskoj ljepotici boraviti sedam dana, vodeći računa o svim detaljima neophodnim za održavanje koncerta - navela je Petrovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana