Отпјевала је химну Хрватске и покренула лавину VIDEO

Агенције
Отпјевала је химну Хрватске и покренула лавину VIDEO

Пjевачица Јосипа Лисац отпевала је хрватску химну на почетку инаугурације новог предсjедника Хрватске Зорана Милановића.

Јосипа Лисац је химну отпjевала у свом препознатљивом стилу, али су многобројни коментатори јавно исказали незадовољство и њен наступ окарактерисали завијањем.

“Нема благе везе ово с химном. Једино ријечи, све остало туљење, као да смо на самрти”, написао је један коментатор, преноси загребачки портал “Индекс”.

“Наша химна је лијепа кад је пева особа са срцем и душом, а то није Јосипа Лисац”, оштар је био други коментатор.

“Овакву химну не могу слушати, искасапила је” ,”Боље да је Колинда отпјевала”, “Јосипин наступ описао бих као завијање бијесних паса”, “Било ме је страх, а очито с разлогом”, “Завијала је као да мачка рањеног за реп навлачи”, “Изведба химне обичан је циркус и спрдачина”, “Тако ја пјевам кад се разбијем из алкохола”, “Ово је било језиво, карикатура за химну”, само су неки од бројних негативних коментара упућени на рачун Јосипиног извођења.

Ипак, било је и позитивних коментара и оних којима се Јосипин препознатљив стил пјевања допао.

“Јосипа у свом стилу, врло кул. Десничари на апаратима”, “Нешто ново нешто посебно, нешто другачије, је да је чудно и све, ал так нам је и у држави све збрда дола”, “Умјетничка интерпретација ...За озбиљност стања у држави не може нам помоћи озбиљна изведба химне, већ много више од тога....”, гласили су поједини коментари.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана