Otpjevala je himnu Hrvatske i pokrenula lavinu VIDEO

Agencije
Otpjevala je himnu Hrvatske i pokrenula lavinu VIDEO

Pjevačica Josipa Lisac otpevala je hrvatsku himnu na početku inauguracije novog predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića.

Josipa Lisac je himnu otpjevala u svom prepoznatljivom stilu, ali su mnogobrojni komentatori javno iskazali nezadovoljstvo i njen nastup okarakterisali zavijanjem.

“Nema blage veze ovo s himnom. Jedino riječi, sve ostalo tuljenje, kao da smo na samrti”, napisao je jedan komentator, prenosi zagrebački portal “Indeks”.

“Naša himna je lijepa kad je peva osoba sa srcem i dušom, a to nije Josipa Lisac”, oštar je bio drugi komentator.

“Ovakvu himnu ne mogu slušati, iskasapila je” ,”Bolje da je Kolinda otpjevala”, “Josipin nastup opisao bih kao zavijanje bijesnih pasa”, “Bilo me je strah, a očito s razlogom”, “Zavijala je kao da mačka ranjenog za rep navlači”, “Izvedba himne običan je cirkus i sprdačina”, “Tako ja pjevam kad se razbijem iz alkohola”, “Ovo je bilo jezivo, karikatura za himnu”, samo su neki od brojnih negativnih komentara upućeni na račun Josipinog izvođenja.

Ipak, bilo je i pozitivnih komentara i onih kojima se Josipin prepoznatljiv stil pjevanja dopao.

“Josipa u svom stilu, vrlo kul. Desničari na aparatima”, “Nešto novo nešto posebno, nešto drugačije, je da je čudno i sve, al tak nam je i u državi sve zbrda dola”, “Umjetnička interpretacija ...Za ozbiljnost stanja u državi ne može nam pomoći ozbiljna izvedba himne, već mnogo više od toga....”, glasili su pojedini komentari.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana