Оснивач Еxita позвао финску премијерку на Sea Dance

Tanjug
Foto: Europebooking

НОВИ САД- Оснивач Sea Dance фестивала Душан Ковачевић позвао је путем свог Инстаграм профила премијерку Финске Сану Марин да дође на овогодишње издање фестивала, те, испред комплетне организације изразио подршку у медијској хајци која се дигла протеклих недеља, сопштили су из Еxita.

У позиву финској премијерки Ковачевић је навео да би волио она посјети не само Sea Dance него и ЕXIT фестивал сљедећег јула, истичући да су њена енергија и позитиван став добродошли на свим Еxитовим фестивалима.

И наравно, да је викенд на SeaDancе-у свакако топлији него викенд у Хелсинкију.

Протеклих дана јавност се подијелила у одобравању и осуди објављеног видео снимка у којем се види како се финска премијерка забавља и плеше са групом пријатеља и познатих личности.

Код јавних личности, границе приватног и јавног живота су флуидне, али је сигурно да и они имају право на слободно вријеме, забаву и добар провод, који су на Sea Dance фестивалу извесни.

Ово ће уједно бити и одлична прилика да се Сана Марин увjери у истинитост прича о балканском гостопримству и позитивној енергији којој се многи враћају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана