Osnivač Exita pozvao finsku premijerku na Sea Dance

Tanjug
Foto: Europebooking

NOVI SAD- Osnivač Sea Dance festivala Dušan Kovačević pozvao je putem svog Instagram profila premijerku Finske Sanu Marin da dođe na ovogodišnje izdanje festivala, te, ispred kompletne organizacije izrazio podršku u medijskoj hajci koja se digla proteklih nedelja, sopštili su iz Exita.

U pozivu finskoj premijerki Kovačević je naveo da bi volio ona posjeti ne samo Sea Dance nego i EXIT festival sljedećeg jula, ističući da su njena energija i pozitivan stav dobrodošli na svim Exitovim festivalima.

I naravno, da je vikend na SeaDance-u svakako topliji nego vikend u Helsinkiju.

Proteklih dana javnost se podijelila u odobravanju i osudi objavljenog video snimka u kojem se vidi kako se finska premijerka zabavlja i pleše sa grupom prijatelja i poznatih ličnosti.

Kod javnih ličnosti, granice privatnog i javnog života su fluidne, ali je sigurno da i oni imaju pravo na slobodno vrijeme, zabavu i dobar provod, koji su na Sea Dance festivalu izvesni.

Ovo će ujedno biti i odlična prilika da se Sana Marin uvjeri u istinitost priča o balkanskom gostoprimstvu i pozitivnoj energiji kojoj se mnogi vraćaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana