Оскаровац признао да је одбио улогу: "Питали су ме, рекао сам не"

index.hr
Оскаровац признао да је одбио улогу: "Питали су ме, рекао сам не"

Кристијан Бејл открио је зашто више није желео да буде Бетмен након што је суперјунака DC-ја глумио у три филма.

Оскаровац је глумио Бетмена у трилогији Кристофера Нолана која је укључивала три филма: Бетмен Почетак (Batman Begins, 2005.), Витез таме (The Dark Knight, 2008.) и Витез таме: Повратак (The Dark Knight Rises, 2012.).

Ријекао је како је одлучио да неће поновно да глуми Бетмена једноставно из поштовања према редитељу трилогије Нолану, као и визији студија за наставак франшизе.

45-годишњи глумац за "Торонто Сун" је открио како је послије своје прве улоге Бетмена одмах пристао на други наставак јер је знао да неће више добити такву прилику.

"Крис ми је увијек говорио да ако будемо довољно срећни да направимо три, тад ћемо да станемо", додао је Бејл.

"Одлазимо послије тога", рекао је Бејл како му је рекао Нолан.

"Кад су неизбјежно дошли и питали да ли хоћемо да снимамо и четврти, рекао сам 'не'. Морамо да се држимо Кристоферовог сна који је увијек био да направи трилогију", рекао је Бејл.

Бејла је касније замјенио Бен Афлек у Бетмену против Супермена: Зора праведника из 2016. године и Лиги правде из 2017. године које је режирао Зак Снајдер, преноси Index.hr.

Бен Афлек је требало да режира нови филм о Бетмену (The Batman, 2021.), али је улога редитеља припала Мету Ривсу док ће насловног јунака глумити Роберт Патинсон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана