Oskarovac priznao da je odbio ulogu: "Pitali su me, rekao sam ne"

index.hr
Oskarovac priznao da je odbio ulogu: "Pitali su me, rekao sam ne"

Kristijan Bejl otkrio je zašto više nije želeo da bude Betmen nakon što je superjunaka DC-ja glumio u tri filma.

Oskarovac je glumio Betmena u trilogiji Kristofera Nolana koja je uključivala tri filma: Betmen Početak (Batman Begins, 2005.), Vitez tame (The Dark Knight, 2008.) i Vitez tame: Povratak (The Dark Knight Rises, 2012.).

Rijekao je kako je odlučio da neće ponovno da glumi Betmena jednostavno iz poštovanja prema reditelju trilogije Nolanu, kao i viziji studija za nastavak franšize.

45-godišnji glumac za "Toronto Sun" je otkrio kako je poslije svoje prve uloge Betmena odmah pristao na drugi nastavak jer je znao da neće više dobiti takvu priliku.

"Kris mi je uvijek govorio da ako budemo dovoljno srećni da napravimo tri, tad ćemo da stanemo", dodao je Bejl.

"Odlazimo poslije toga", rekao je Bejl kako mu je rekao Nolan.

"Kad su neizbježno došli i pitali da li hoćemo da snimamo i četvrti, rekao sam 'ne'. Moramo da se držimo Kristoferovog sna koji je uvijek bio da napravi trilogiju", rekao je Bejl.

Bejla je kasnije zamjenio Ben Aflek u Betmenu protiv Supermena: Zora pravednika iz 2016. godine i Ligi pravde iz 2017. godine koje je režirao Zak Snajder, prenosi Index.hr.

Ben Aflek je trebalo da režira novi film o Betmenu (The Batman, 2021.), ali je uloga reditelja pripala Metu Rivsu dok će naslovnog junaka glumiti Robert Patinson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana