Опра остала без Емија за интервју са Харијем и Меган

Танјуг
Foto: reuters.com

ЛОС АНЂЕЛЕС - Интервју америчке ТВ водитељке Опре Винфри са принцом Харијем и његовом супругом Меган Маркл, који је узбуркао свјетску јавност, није синоћ добио најпрестижнију америчку телевизијску награду Еми.

Винфри и њен тим били су номиновани у категорији за најбоље вођену емисију, али је награду освојио глумац Стенли Тучи за емисију о италијанској храни и култури "Трагајући за Италијом".

Двочасовни интервју са војводом и војвоткињом од Сасекса потресао је британску монархију када је Меган оптужила једног од чланова краљевске породице да је запитао „колико би тамна" могла да буде боја коже њиховог сина Арчија и навела да ју је живот у краљевској породици довео "на ивицу самоубиства", преноси Ројтерс.

То је био први телевизијски интервју пара након што су почетком 2020. године одлучили да се одрекну краљевских дужности и преселе у Калифорнију.

Интервју је у прва три дана након емитовалња гледало више од 49 милиона људи широм свијета. Хари и Меган нису присуствовали скромној церемонији на којој су се додјељивале награде за креативну умјетност која претходи додјели главних Еми награда сљедеће недјеље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана