Одржана додјела европских МТВ награда, Тејлор Свифт освојила четири

Г.С.
Одржана додјела европских МТВ награда, Тејлор Свифт освојила четири

Тејлор Свифт освојила је четири награде на додјели МТВ европских музичких награда синоћ у Диселдорфу, укључујући награду за најбољи видео за њену 10-минутну пјесму "All TO Well ".

У споту за " All TO Well " Свифт црпи инспирацију из Холивуда 1970-их и приповиједа о романтичној вези која се распада, остављајући за собом само тугу и сјећања.

Двоструки добитници награда били су Ники Минаж за најбољу пјесму и најбољи хип-хоп и француски ДЈ и продуцент Дејвид Гета, који је освојио награду за најбољу електронику и најбољу сарадњу.

Британска поп звијезда Хери Стајлс освојио је награду у категорији за најбољи наступ, а Тајланђанка Лалиса Лиса Манобан освојила је награду за најбољи К-поп. Јужнокорејски БТС, глобална К-поп сензација, побиједио је у категорији највећих обожавалаца.

На додјели су наступили овогодишњи побједници Евросонга, украјински бенд "Калуш Оркестра", који је извео пјесму "Стефаниа" у арени обасјаном плавом и жутом украјинском националном бојом.

Фронтмен "Калусш Оркестра" Олег Псиук (Олех) рекао је прије наступа како се нада да ће сљедеће године бити присутно више украјинских бендова.

Водитељи емисије били су Рита Ора и филмски редитељ Таика Ваитити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана