Održana dodjela evropskih MTV nagrada, Tejlor Svift osvojila četiri

G.S.
Održana dodjela evropskih MTV nagrada, Tejlor Svift osvojila četiri

Tejlor Svift osvojila je četiri nagrade na dodjeli MTV evropskih muzičkih nagrada sinoć u Diseldorfu, uključujući nagradu za najbolji video za njenu 10-minutnu pjesmu "All TO Well ".

U spotu za " All TO Well " Svift crpi inspiraciju iz Holivuda 1970-ih i pripovijeda o romantičnoj vezi koja se raspada, ostavljajući za sobom samo tugu i sjećanja.

Dvostruki dobitnici nagrada bili su Niki Minaž za najbolju pjesmu i najbolji hip-hop i francuski DJ i producent Dejvid Geta, koji je osvojio nagradu za najbolju elektroniku i najbolju saradnju.

Britanska pop zvijezda Heri Stajls osvojio je nagradu u kategoriji za najbolji nastup, a Tajlanđanka Lalisa Lisa Manoban osvojila je nagradu za najbolji K-pop. Južnokorejski BTS, globalna K-pop senzacija, pobijedio je u kategoriji najvećih obožavalaca.

Na dodjeli su nastupili ovogodišnji pobjednici Evrosonga, ukrajinski bend "Kaluš Orkestra", koji je izveo pjesmu "Stefania" u areni obasjanom plavom i žutom ukrajinskom nacionalnom bojom.

Frontmen "Kalusš Orkestra" Oleg Psiuk (Oleh) rekao je prije nastupa kako se nada da će sljedeće godine biti prisutno više ukrajinskih bendova.

Voditelji emisije bili su Rita Ora i filmski reditelj Taika Vaititi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana