Објављен програм "ОК феста": На Тјентиште стижу Констракта, Џибони, Коља...

М. Ми.
Објављен програм "ОК феста": На Тјентиште стижу Констракта, Џибони, Коља...

ФОЧА - Џибони, Накадија, др Неле Карајлић, Горан Баре и "Мајке", Констракта, Кристијан Молнар, Коља и "Гробовласници", "Бркови" и многи други сјајни бендови и извођачи наступиће на овогодишњем издању "Нектар ОК феста", који ће од 14. до 16. јула бити одржан на Тјентишту.

- Девето по реду издање „Нектар ОК Феста“ доноси нам листу сјаjних имена из свијета музике који ће и овога пута приуштити незабораван провод за многобројну публику, која у национални парк Сутјеска долази из свих крајева свијета.

"Нектар ОК фест"  ће током три фестивалска дана на исто толико бина, бити епицентар наjбољег провода, забаве и атмосфере у региону - најављују организатори.

Како додају, на главној "Виза" бини наступиће Џибони, др Неле Карајлић, Горан Баре и "Мајке", "Бркови", Дарко Рундек и "Екипа", Коља и "Гробовласници", "Бомбај Штампа", "Зостер", Миле Кекин, "Све Барабе" и "Артан Лили".

- Они су задужени да расплешу и загрију публику током вечери, на свјежем планинском зраку. Ова одлична имена, већ у самој најави гарантују незабораван провод, и тек један од разлога зашто посјетити Тјентиште и "Нектар ОК фест" и ове године - назначили су организатори.

На бини "Скај кола наступиће "Канда, Коџа и Небојша","Елементал", "Дел Арно бенд" , "Обојени програм", "ДЛМ", "Detour", Смоук Мардељано и "Репетитор".

- Све љубитеље електронске музике на Нектар ОК Фесту 2023 очекују нова, сјајна имена како у дневном програму на "Сара ОК самер стејџу" крај базена, тако и на незаборавним журкама које су резервисане само за најнеуморније, али и за најљепша свитања на Тјентишту. Ове године очекују нас позната имена свјетске електронске сцене, међу којима су Накадија, Ник Карли, Кристијан Молнар, Леа Добричић, Младен Томић и други - саопштили су организатори.

Комплетан распоред наступа свих извођача по данима доступан је на званичној фестивалској страници www.okfest.net/#line-up

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана