Objavljen program "OK festa": Na Tjentište stižu Konstrakta, Džiboni, Kolja...

M. Mi.
Objavljen program "OK festa": Na Tjentište stižu Konstrakta, Džiboni, Kolja...

FOČA - Džiboni, Nakadija, dr Nele Karajlić, Goran Bare i "Majke", Konstrakta, Kristijan Molnar, Kolja i "Grobovlasnici", "Brkovi" i mnogi drugi sjajni bendovi i izvođači nastupiće na ovogodišnjem izdanju "Nektar OK festa", koji će od 14. do 16. jula biti održan na Tjentištu.

- Deveto po redu izdanje „Nektar OK Festa“ donosi nam listu sjajnih imena iz svijeta muzike koji će i ovoga puta priuštiti nezaboravan provod za mnogobrojnu publiku, koja u nacionalni park Sutjeska dolazi iz svih krajeva svijeta.

"Nektar OK fest"  će tokom tri festivalska dana na isto toliko bina, biti epicentar najboljeg provoda, zabave i atmosfere u regionu - najavljuju organizatori.

Kako dodaju, na glavnoj "Viza" bini nastupiće Džiboni, dr Nele Karajlić, Goran Bare i "Majke", "Brkovi", Darko Rundek i "Ekipa", Kolja i "Grobovlasnici", "Bombaj Štampa", "Zoster", Mile Kekin, "Sve Barabe" i "Artan Lili".

- Oni su zaduženi da rasplešu i zagriju publiku tokom večeri, na svježem planinskom zraku. Ova odlična imena, već u samoj najavi garantuju nezaboravan provod, i tek jedan od razloga zašto posjetiti Tjentište i "Nektar OK fest" i ove godine - naznačili su organizatori.

Na bini "Skaj kola nastupiće "Kanda, Kodža i Nebojša","Elemental", "Del Arno bend" , "Obojeni program", "DLM", "Detour", Smouk Mardeljano i "Repetitor".

- Sve ljubitelje elektronske muzike na Nektar OK Festu 2023 očekuju nova, sjajna imena kako u dnevnom programu na "Sara OK samer stejdžu" kraj bazena, tako i na nezaboravnim žurkama koje su rezervisane samo za najneumornije, ali i za najljepša svitanja na Tjentištu. Ove godine očekuju nas poznata imena svjetske elektronske scene, među kojima su Nakadija, Nik Karli, Kristijan Molnar, Lea Dobričić, Mladen Tomić i drugi - saopštili su organizatori.

Kompletan raspored nastupa svih izvođača po danima dostupan je na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net/#line-up

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana