Обезбиједите на вријеме улазнице за овогодишњи ША Фест у Приједору

ГС
Обезбиједите на вријеме улазнице за овогодишњи ША Фест у Приједору

ПРИЈЕДОР - Продаја улазница за ША Фест 2022. почела је данас, а организатори позивају заинтересоване да на вријеме обезбиједе мјесто испред Sound Garden и Електро Парк стејџа 29. и 30. јула 2022. године у Приједору.

-У петак, 29. јула вас на позорници Љетне баште на Sound Garden стејџу, очекују Рамбо Амадеус, „Елементал“, „Sunshine“, Горан Баре и „Мајке“ и реперка Сајси MC. Исте вечери на Електро Парк стејџу у парку Старог града сјајну журку најављују ди џејеви: Level7el, Инис, Марко Настић, Уто Карем и Валентино Канзyани – најављују организатори.

У суботу програм Sound Garden стејџа отвара локални бенд „Ехо Радар“, а потом наступају „E-play“, Констракта, „Хладно пиво“ и „Prti Bee Gee“. Исту ноћ на Електро парк стејџу публику ће држатис будном Данијел Кевић, Woodie, Леа Добричић, Методи Христов и Дејан Милићевић.

-Aко желите да будете на оба стејџа обје вечери и ноћи ту су дводневне улазнице по цијени од 30 КМ. Уколико вас занима само Електро Парк, односно само Sound Garden, можете обезбиједити дводневне улазнице за појединачне стејџеве по цијени од 20 КМ. А уколико желите доћи на ША Фест само један дан, можете купити једнодневне улазнице за оба стејџа по цијени од 20 КМ. За најбрже, ту је и Early bird понуда која почиње 20. маја у 12 часова и траје седам дана или до истека залиха. У току ове ограничене понуде, дводневне улазнице које вам обезбјеђују приступ на оба стејџа купите по цијени од само 15 КМ. Зато што прије посјетите gigstix.ba а јер ША is back! – истакли су организатори.

За детаљније информације посјетите www.shafest/ulaznice .

ША Фест је меморијални фестивал посвећен приједорском умјетнику и музичару Далибору Поповићу Микши. Одржава се у Приједору, а приход од продатих улазница усмјерава се у истоимену фондацију која подржава талентоване умјетнике и њихов ауторски рад.

Подршку овогодишњем ША Фесту дали су Град Приједор и Туристичка организација Приједор, а спонзори су: „Јелен пиво“, „Beck’s, Wai“, „Вивиа“, „Rooster“, „Тропик“, „Mittal“, „Аустронет“ и Addiko банка - банка партнер Фестивала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана