Obezbijedite na vrijeme ulaznice za ovogodišnji ŠA Fest u Prijedoru

GS
Obezbijedite na vrijeme ulaznice za ovogodišnji ŠA Fest u Prijedoru

PRIJEDOR - Prodaja ulaznica za ŠA Fest 2022. počela je danas, a organizatori pozivaju zainteresovane da na vrijeme obezbijede mjesto ispred Sound Garden i Elektro Park stejdža 29. i 30. jula 2022. godine u Prijedoru.

-U petak, 29. jula vas na pozornici Ljetne bašte na Sound Garden stejdžu, očekuju Rambo Amadeus, „Elemental“, „Sunshine“, Goran Bare i „Majke“ i reperka Sajsi MC. Iste večeri na Elektro Park stejdžu u parku Starog grada sjajnu žurku najavljuju di džejevi: Level7el, Inis, Marko Nastić, Uto Karem i Valentino Kanzyani – najavljuju organizatori.

U subotu program Sound Garden stejdža otvara lokalni bend „Eho Radar“, a potom nastupaju „E-play“, Konstrakta, „Hladno pivo“ i „Prti Bee Gee“. Istu noć na Elektro park stejdžu publiku će držatis budnom Danijel Kević, Woodie, Lea Dobričić, Metodi Hristov i Dejan Milićević.

-Ako želite da budete na oba stejdža obje večeri i noći tu su dvodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM. Ukoliko vas zanima samo Elektro Park, odnosno samo Sound Garden, možete obezbijediti dvodnevne ulaznice za pojedinačne stejdževe po cijeni od 20 KM. A ukoliko želite doći na ŠA Fest samo jedan dan, možete kupiti jednodnevne ulaznice za oba stejdža po cijeni od 20 KM. Za najbrže, tu je i Early bird ponuda koja počinje 20. maja u 12 časova i traje sedam dana ili do isteka zaliha. U toku ove ograničene ponude, dvodnevne ulaznice koje vam obezbjeđuju pristup na oba stejdža kupite po cijeni od samo 15 KM. Zato što prije posjetite gigstix.ba a jer ŠA is back! – istakli su organizatori.

Za detaljnije informacije posjetite www.shafest/ulaznice .

ŠA Fest je memorijalni festival posvećen prijedorskom umjetniku i muzičaru Daliboru Popoviću Mikši. Održava se u Prijedoru, a prihod od prodatih ulaznica usmjerava se u istoimenu fondaciju koja podržava talentovane umjetnike i njihov autorski rad.

Podršku ovogodišnjem ŠA Festu dali su Grad Prijedor i Turistička organizacija Prijedor, a sponzori su: „Jelen pivo“, „Beck’s, Wai“, „Vivia“, „Rooster“, „Tropik“, „Mittal“, „Austronet“ i Addiko banka - banka partner Festivala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana