Обећано – испуњено: Концерт „Дубиоза Колектива“ пред бањалучком публиком о којем ће дуго да се прича

ГС
Foto: В. Шевчук

БАЊАЛУКА - Засигурно један од најпопуларнијих бендова на Балкану, „Дубиоза Колектив“ наступио је синоћ на препуној тврђави Кастел у Бањалуци.

С обзиром на то је прошло доста времена откако је бањалучка публика имала прилику да ужива у њиховом наступу, добра енергија и сјајан провод у старту су били загарантовани, саопштио је организатор, ОК тим. 

Музичком перформансу „Дубиоза Колектив“, претходио је наступ домаћег бенда Сопот, који су као прави домаћини загријали публику пред излазак најпопуларније жуто- црне атракције у регији.

Већ од првих тактова пјесама, било је јасно да публика неће имати прилике за предах, а на концерту који је трајао нешто више од два сата са публиком су несебично дијелили огромну количину позитивне енергије. Распјевана и расплесана публика, свих генерација, која је све вријеме углас пјевала пјесме ове музичке сензације, дала је до знања да ће ово бити концерт који се дуго памти.

Пјесме попут „Кажу“, „Волио Бих“, „валтер“; „Кокуз“; „Блам“ само су дио репертоара у којем је публика уживала током наступа у Бањалуци. Синоћњим концертом, Дубиоза Колектив је још једном потврдила да њихови наступи носе посебну енергију , те да од првог до посљедњег такта праве атмосферу о којој се дуго прича.

Свој неприкосновен статус најпопуларнијег бенда у регији доказали су и са реакцијама публике која је више од два сата неуморно плесала и пјевала.

Концерт је реализован у организацији ОК тима и „Прорента“ уз подршку генералног спонзора, компаније „m:tel“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана