Obećano – ispunjeno: Koncert „Dubioza Kolektiva“ pred banjalučkom publikom o kojem će dugo da se priča

GS
Foto: V. Ševčuk

BANjALUKA - Zasigurno jedan od najpopularnijih bendova na Balkanu, „Dubioza Kolektiv“ nastupio je sinoć na prepunoj tvrđavi Kastel u Banjaluci.

S obzirom na to je prošlo dosta vremena otkako je banjalučka publika imala priliku da uživa u njihovom nastupu, dobra energija i sjajan provod u startu su bili zagarantovani, saopštio je organizator, OK tim. 

Muzičkom performansu „Dubioza Kolektiv“, prethodio je nastup domaćeg benda Sopot, koji su kao pravi domaćini zagrijali publiku pred izlazak najpopularnije žuto- crne atrakcije u regiji.

Već od prvih taktova pjesama, bilo je jasno da publika neće imati prilike za predah, a na koncertu koji je trajao nešto više od dva sata sa publikom su nesebično dijelili ogromnu količinu pozitivne energije. Raspjevana i rasplesana publika, svih generacija, koja je sve vrijeme uglas pjevala pjesme ove muzičke senzacije, dala je do znanja da će ovo biti koncert koji se dugo pamti.

Pjesme poput „Kažu“, „Volio Bih“, „valter“; „Kokuz“; „Blam“ samo su dio repertoara u kojem je publika uživala tokom nastupa u Banjaluci. Sinoćnjim koncertom, Dubioza Kolektiv je još jednom potvrdila da njihovi nastupi nose posebnu energiju , te da od prvog do posljednjeg takta prave atmosferu o kojoj se dugo priča.

Svoj neprikosnoven status najpopularnijeg benda u regiji dokazali su i sa reakcijama publike koja je više od dva sata neumorno plesala i pjevala.

Koncert je realizovan u organizaciji OK tima i „Prorenta“ uz podršku generalnog sponzora, kompanije „m:tel“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana