Ново разоткривање Џокерових маски

Агенције
Ново разоткривање Џокерових маски

Након позитивних критика и коментара на овогодишњем Филмском фестивалу у Венецији, компанија “Ворнер брадерс” објавила је проширени опис радње новог филма о Артуру Флеку, познатом као Џокер. Филм “Џокер” премијерно ће бити приказан 3. октобра у биоскопима широм свијета.

Нови опис се у потпуности фокусира на лик Хоакина Финикса и губљење сопственог пута током читавог филма.

- Заувијек сам у гужви, Артур Флек тражи повезаност. Док корача утабаним улицама Готама и вози се путевима масовног јавног превоза, пуног графита непријатељског града испуњеног подјелама и незадовољством, Артур носи двије маске. Једну он боји за свој дневни посао кловна. Другу он никада не може скинути, то је претварање које он пројектује у узалудном покушају да се осјећа као дио свијета, а не као несхваћени мушкарац кога живот непрекидно удара. Без оца, Артур има крхку мајку, вјероватно свог најбољег пријатеља, која му је дала надимак Срећко, надимак који је у Артуру створио осмијех којим скрива бол. Када га злостављају тинејџери на улици, задиркују људи у одијелима у подземној жељезници или га задиркују колеге с посла, ова друштвено изопштена особа постаје још више изван синхронизације са свима око себе - наведено је о “Џокеру”.

Мјесец дана након вјенчања манекенка Хајди Клум добила је необичан поклон од мужа Тома Каулица. Наиме, Каулиц јој је поклонио комад Берлинског зида.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана