Novo razotkrivanje Džokerovih maski

Agencije
Novo razotkrivanje Džokerovih maski

Nakon pozitivnih kritika i komentara na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Veneciji, kompanija “Vorner braders” objavila je prošireni opis radnje novog filma o Arturu Fleku, poznatom kao Džoker. Film “Džoker” premijerno će biti prikazan 3. oktobra u bioskopima širom svijeta.

Novi opis se u potpunosti fokusira na lik Hoakina Finiksa i gubljenje sopstvenog puta tokom čitavog filma.

- Zauvijek sam u gužvi, Artur Flek traži povezanost. Dok korača utabanim ulicama Gotama i vozi se putevima masovnog javnog prevoza, punog grafita neprijateljskog grada ispunjenog podjelama i nezadovoljstvom, Artur nosi dvije maske. Jednu on boji za svoj dnevni posao klovna. Drugu on nikada ne može skinuti, to je pretvaranje koje on projektuje u uzaludnom pokušaju da se osjeća kao dio svijeta, a ne kao neshvaćeni muškarac koga život neprekidno udara. Bez oca, Artur ima krhku majku, vjerovatno svog najboljeg prijatelja, koja mu je dala nadimak Srećko, nadimak koji je u Arturu stvorio osmijeh kojim skriva bol. Kada ga zlostavljaju tinejdžeri na ulici, zadirkuju ljudi u odijelima u podzemnoj željeznici ili ga zadirkuju kolege s posla, ova društveno izopštena osoba postaje još više izvan sinhronizacije sa svima oko sebe - navedeno je o “Džokeru”.

Mjesec dana nakon vjenčanja manekenka Hajdi Klum dobila je neobičan poklon od muža Toma Kaulica. Naime, Kaulic joj je poklonio komad Berlinskog zida.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana