Нови сингл бањалучког бенда “Без рикверца”: “Црни шећер” пјесма о балканском нежењи VIDEO

А. Г.
Нови сингл бањалучког бенда “Без рикверца”: “Црни шећер” пјесма о балканском нежењи VIDEO

Бањалучки рок бенд “Без рикверца” објавио је пјесму “Црни шећер”, а ријеч је о шестом синглу овог састава који је сниман у “Дигитал бојлер студију” и за чију продукцију и микс је био задужен Нинослав Добријевић Тики.

Бенд “Без рикверца” чине: Горан Гаврић Грга - вокал, Александар Савић Јагода - гитара, Владимир Јеличић Владо - бас и Никола Максимовић Сосин - бубањ, а о новој пјесми неколико ријечи рекао је пјевач бенда.

- Пјесма је настала прије неколико мјесеци и бенд је већ имао прилику да је изводи уживо. Ова пјесма говори о локалцу, нашем хомобалканикусу, нежењи којег вријеме полако гази и понукан тим одлучује да ухвати посљедњи воз који би му промијенио живот. У недостатку жена, које масовно одлазе из мале средине у иностранство, одлучује да оде до најстаријег свјетског континента и тамо пронађе свој шећер тамне пути - каже Горан Гаврић Грга, који уједно потписује текст пјесме, док је за музику био задужен Александар Савић Јагода.

Послије прошлогодишњих наступа на фестивалима ауторске музике бенд је направио краћу паузу и повукао се у студио. Због новонастале ситуације у вези са пандемијом вируса корона и паузе у свим друштвеним сферама, па и културним, бенд “Без рикверца”, по ријечима њиховог фронтмена, искористиће предности изолације и посветити се студијском раду.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана