Novi singl banjalučkog benda “Bez rikverca”: “Crni šećer” pjesma o balkanskom neženji VIDEO

A. G.
Novi singl banjalučkog benda “Bez rikverca”: “Crni šećer” pjesma o balkanskom neženji VIDEO

Banjalučki rok bend “Bez rikverca” objavio je pjesmu “Crni šećer”, a riječ je o šestom singlu ovog sastava koji je sniman u “Digital bojler studiju” i za čiju produkciju i miks je bio zadužen Ninoslav Dobrijević Tiki.

Bend “Bez rikverca” čine: Goran Gavrić Grga - vokal, Aleksandar Savić Jagoda - gitara, Vladimir Jeličić Vlado - bas i Nikola Maksimović Sosin - bubanj, a o novoj pjesmi nekoliko riječi rekao je pjevač benda.

- Pjesma je nastala prije nekoliko mjeseci i bend je već imao priliku da je izvodi uživo. Ova pjesma govori o lokalcu, našem homobalkanikusu, neženji kojeg vrijeme polako gazi i ponukan tim odlučuje da uhvati posljednji voz koji bi mu promijenio život. U nedostatku žena, koje masovno odlaze iz male sredine u inostranstvo, odlučuje da ode do najstarijeg svjetskog kontinenta i tamo pronađe svoj šećer tamne puti - kaže Goran Gavrić Grga, koji ujedno potpisuje tekst pjesme, dok je za muziku bio zadužen Aleksandar Savić Jagoda.

Poslije prošlogodišnjih nastupa na festivalima autorske muzike bend je napravio kraću pauzu i povukao se u studio. Zbog novonastale situacije u vezi sa pandemijom virusa korona i pauze u svim društvenim sferama, pa i kulturnim, bend “Bez rikverca”, po riječima njihovog frontmena, iskoristiće prednosti izolacije i posvetiti se studijskom radu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana