“Нови фосили” поново на сцени

Глас Српске
“Нови фосили” поново на сцени

Концерт “За добра стара времена” у који ће стати прича о 50 година групе “Нови фосили” биће одржан 15. новембра у београдском Центру “Сава”.

Сања Долежал, Владимир Кочиш Зец и Маринко Цолнаго оживјеће велике хитове бенда “Нови фосили” међу којима су “Да те не волим”, “Реци ми тихо, тихо”, “Саша”, “Кошуља плава” и други.

Уз Рајка Дујмића, аутора неких од највећих хитова групе, засигурно је најпрепознатљивије лице бенда Сања Долежал која с “Фосилима” наступа још од 1983. године.

У групу је дошла с 20 година, али је врло брзо постала једна од највећих звијезда бивше државе, те је са “Фосилима” пропутовала Европу, Канаду и САД.

Сада већ давне 1987. године “Нови фосили” су представљали Југославију на Евровизији у Бриселу, са пјесмом “Ја сам за плес” и освајају четврто мјесто.

Данас, 50 година након оснивања бенда Маринко Цолнаго, Сања Долежал и “добри дух бенда” Владимир Кочиш Зец започињу “Причу о 50 година Нових фосила”.

Кроз њу ће се присјетити свих важних догађаја и особа у протеклих пола вијека. “Прича о 50 година Нових фосила - За добра стара времена” биће велико славље музике, традиције и љубави, за све генерације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана