“Novi fosili” ponovo na sceni

Glas Srpske
“Novi fosili” ponovo na sceni

Koncert “Za dobra stara vremena” u koji će stati priča o 50 godina grupe “Novi fosili” biće održan 15. novembra u beogradskom Centru “Sava”.

Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec i Marinko Colnago oživjeće velike hitove benda “Novi fosili” među kojima su “Da te ne volim”, “Reci mi tiho, tiho”, “Saša”, “Košulja plava” i drugi.

Uz Rajka Dujmića, autora nekih od najvećih hitova grupe, zasigurno je najprepoznatljivije lice benda Sanja Doležal koja s “Fosilima” nastupa još od 1983. godine.

U grupu je došla s 20 godina, ali je vrlo brzo postala jedna od najvećih zvijezda bivše države, te je sa “Fosilima” proputovala Evropu, Kanadu i SAD.

Sada već davne 1987. godine “Novi fosili” su predstavljali Jugoslaviju na Evroviziji u Briselu, sa pjesmom “Ja sam za ples” i osvajaju četvrto mjesto.

Danas, 50 godina nakon osnivanja benda Marinko Colnago, Sanja Doležal i “dobri duh benda” Vladimir Kočiš Zec započinju “Priču o 50 godina Novih fosila”.

Kroz nju će se prisjetiti svih važnih događaja i osoba u proteklih pola vijeka. “Priča o 50 godina Novih fosila - Za dobra stara vremena” biće veliko slavlje muzike, tradicije i ljubavi, za sve generacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana