Нина Краљић наступила у Банском двору: Музика као пут у другу димензију

Agencije
Нина Краљић наступила у Банском двору: Музика као пут у другу димензију

Моћни вокал и аутентична интерпретација, музицирање одличног бенда, који је присутне одвео у мистично музичко путовање, чинили су концерт Нина Краљић квинтета, одржан у Банском двору Културном центру.

Вјештим мијешањем различитих жанрова, изводећи нумере са албума Нине Краљић и свима добро познате севдах пјесме, састав је публици у концертној дворани пружио једно изузетно и врхунско вече испуњено музиком.

- Први концерт у Бањалуци и то у концертној дворани Банског двора. То је велика привилегија - пјевати у концертној дворани Банског двора пред дивном публиком - навела је Краљићева.

Она је у региону позната као извођач који својим гласом публику уводи у неке друге димензије и сваку пјесму учини посебном и својом.

- Акустика дворане ме одушевила, а реакције публике напуниле љубављу и инспирацијом. Хвала од срца на слушању и дружењу. Надам се да се видимо опет ускоро - казала је Краљићева.

Нина Краљић је добитница више значајних признања у Хрватској - побједница је великог музичког такмичења "The Voice - Најљепши глас Хрватске" те добитница награде "Мој први Мјузик паб" за најбољу младу пјевачицу 2015. године.

Године. 2016. године представљала је своју земљу на "Евросонгу", који је одржан у главном граду Шведске, Стокхолму. Исте године јој је уручена награда "Порин" за новог извођача године. У септембру је продукцијска кућа "Universal Music Croatia" објавила њен први албум под називом "Само".

На албуму су, између осталог пјесме "Снијег", "Негдје", "Што те нема", "Тица ластавица", "Lay you down", "Lullaby" и "Вир".

Чланове састава пјевачице Нине Краљић чине Мирослав Гугић (гитара), Марко Штурман (удараљке), Љерка Кончар (виолончело) и Павле Кладарин (клавијатуре).

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана