"Нина Краљић квинтет" вечерас у Бањалуци

Agencije
 "Нина Краљић квинтет" вечерас у Бањалуци

Концерт "Нина Краљић квинтета" биће одржан вечерас у концертној дворани Банског двора Културног центра у 20 часова.

 - Публику очекује Нинин моћан вокал и аутентична интерпретација, као и изврстан бенд који ће публику повести на мистично музичко путовање вјештим мијешањем различитих жанрова приликом извођења нумера са Нининог албума. Нина је позната као извођач који својом гласом уводи публику у неке друге димензије и сваку пјесму учини посебном и својом - навели су организатори.

Нина Краљић је добитница више значајних признања у Хрватској - побједница је великог музичког такмичења "The Voice - Најљепши глас Хрватске" те добитница награде "Мој први мјузик паб" за најбољу младу пјевачицу 2015. године. 2016. године представљала је своју земљу на "Евросонгу" који је одржан у Стокхолму. Исте године јој је уручена награда "Порин" за новог извођача године. У септембру је продукцијска кућа "Универсал Мусиц Цроатиа" објавила први албум Краљићеве под називом "Само".

Чланове састава пјевачице Нине Краљић чине Мирослав Гугић (гитара), Марко Штурман (удараљке), Љерка Кончар (виолончело) и Павле Кладарин (клавијатуре).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана