"Nina Kraljić kvintet" večeras u Banjaluci

Agencije
 "Nina Kraljić kvintet" večeras u Banjaluci

Koncert "Nina Kraljić kvinteta" biće održan večeras u koncertnoj dvorani Banskog dvora Kulturnog centra u 20 časova.

 - Publiku očekuje Ninin moćan vokal i autentična interpretacija, kao i izvrstan bend koji će publiku povesti na mistično muzičko putovanje vještim miješanjem različitih žanrova prilikom izvođenja numera sa Nininog albuma. Nina je poznata kao izvođač koji svojom glasom uvodi publiku u neke druge dimenzije i svaku pjesmu učini posebnom i svojom - naveli su organizatori.

Nina Kraljić je dobitnica više značajnih priznanja u Hrvatskoj - pobjednica je velikog muzičkog takmičenja "The Voice - Najljepši glas Hrvatske" te dobitnica nagrade "Moj prvi mjuzik pab" za najbolju mladu pjevačicu 2015. godine. 2016. godine predstavljala je svoju zemlju na "Evrosongu" koji je održan u Stokholmu. Iste godine joj je uručena nagrada "Porin" za novog izvođača godine. U septembru je produkcijska kuća "Universal Music Croatia" objavila prvi album Kraljićeve pod nazivom "Samo".

Članove sastava pjevačice Nine Kraljić čine Miroslav Gugić (gitara), Marko Šturman (udaraljke), Ljerka Končar (violončelo) i Pavle Kladarin (klavijature).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana