Никол коначно пристала да се врати у групу и зарадила милионе

Агенције
Никол коначно пристала да се врати у групу и зарадила милионе

Неваљале луткице опет ће удружити снаге. Позната група дјевојака “The Pussycat Dolls” спремна је да се врате на сцену након што је и Никол ставила свој потпис на папир.

Након што су се растале 2010. године како би се свака посветила својој каријери, будуће окупљање луткица било је неизвjесно.

Никол је успjела да прода неколико милиона албума и да постане судија у “X фактору”, а остале дjевојке су успjеле да изграде каријеру ријалити звијезда.

Изгледа да је сада група која је продала преко 54 милиона албума широм свијета спремна да се окупи поново након потписивања вишемилионског уговора.

Никол ће се придружити Мелоди Торнтон, Кимберли Вајат, Ешли Робертс, Кармит Башар и Џесики Сути. Група наводно планира нову музику и рад на телевизији, пише Дејли стар. Извор близак дјевојкама рекао је да је Никол до сада одбијала да потпише уговор, али како се ближи десета годишњица од како су се растале коначно је рекла да је спремна.

“Никол је понуђен мултимилионски уговор и добила је велики аванс како би се осигурали да она не одбије понуду”, рекао је извор.

Најављује се велика турнеја на којој ће дјевојке извести своје велике хитове и приређивати спектакле, а наводно је било ријечи и о снимању новог албума. Иако је још рано да се о томе прича, Никол и дјевојке су изразиле жељу да раде на новим пјесмама.

Дјевојке су имале проблеме са тим што нису једнаке у групи. Никол је било дозвољено да говори, а осталима је савјетовано да буду тихе. Поред тога, откриле су и да новац у групи није дијељен на равне части.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана