Nikol konačno pristala da se vrati u grupu i zaradila milione

Agencije
Nikol konačno pristala da se vrati u grupu i zaradila milione

Nevaljale lutkice opet će udružiti snage. Poznata grupa djevojaka “The Pussycat Dolls” spremna je da se vrate na scenu nakon što je i Nikol stavila svoj potpis na papir.

Nakon što su se rastale 2010. godine kako bi se svaka posvetila svojoj karijeri, buduće okupljanje lutkica bilo je neizvjesno.

Nikol je uspjela da proda nekoliko miliona albuma i da postane sudija u “X faktoru”, a ostale djevojke su uspjele da izgrade karijeru rijaliti zvijezda.

Izgleda da je sada grupa koja je prodala preko 54 miliona albuma širom svijeta spremna da se okupi ponovo nakon potpisivanja višemilionskog ugovora.

Nikol će se pridružiti Melodi Tornton, Kimberli Vajat, Ešli Roberts, Karmit Bašar i Džesiki Suti. Grupa navodno planira novu muziku i rad na televiziji, piše Dejli star. Izvor blizak djevojkama rekao je da je Nikol do sada odbijala da potpiše ugovor, ali kako se bliži deseta godišnjica od kako su se rastale konačno je rekla da je spremna.

“Nikol je ponuđen multimilionski ugovor i dobila je veliki avans kako bi se osigurali da ona ne odbije ponudu”, rekao je izvor.

Najavljuje se velika turneja na kojoj će djevojke izvesti svoje velike hitove i priređivati spektakle, a navodno je bilo riječi i o snimanju novog albuma. Iako je još rano da se o tome priča, Nikol i djevojke su izrazile želju da rade na novim pjesmama.

Djevojke su imale probleme sa tim što nisu jednake u grupi. Nikol je bilo dozvoljeno da govori, a ostalima je savjetovano da budu tihe. Pored toga, otkrile su i da novac u grupi nije dijeljen na ravne časti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana