Ник Кејв у Београду 18. јуна

Танјуг
Ник Кејв у Београду 18. јуна

БЕОГРАД - Популарни аустралијски музичар Ник Кејв одржаће концерт се 18. јуна у Београду у оквиру програма фестивала Белграде Ривер Фест, најавили су организатори.

Кејв ће на платоу Геозавода у Београду премијерно у Европи извести свој концерт „Solo Show“ само уз подршку музичара Колина Гринвуда, басисте групе Радиохеад.

ПубликаБелграде Ривер Фест-а имаће прилику да доживи изванредно музичко искуство у коме већ интригантне и занимљиве Кејвове пјесме добијају нову димензије.

Ник Кејв је синоним за изванредност: са својим изузетним гласом, емотивним текстовима и незаборавним наступима, он публику води на путовање кроз различите емоције, од туге до радости, од меланхолије до екстазе.

Овај концерт биће посебан јер се на њему музика Ника Кејва доживљава на потпуно нов начин, ближи и интимнији него икада прије.

Присутни ће имати привилегију да уживо чују хитове попут „Into My Arms", "Red Right Hand", "The Ship Song и многе друге пјесме из његове богате дискографије, али и да осјете духовну снагу и емотивну дубину коју доноси сваки тон музике Ника Кејва.

Улазнице за концерт Ник Кејва на Белграде Ривер Фесту, у оквиру светске турнеје „Solo Show“, доступе су онлајн.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана