Nik Kejv u Beogradu 18. juna

Tanjug
Nik Kejv u Beogradu 18. juna

BEOGRAD - Popularni australijski muzičar Nik Kejv održaće koncert se 18. juna u Beogradu u okviru programa festivala Belgrade River Fest, najavili su organizatori.

Kejv će na platou Geozavoda u Beogradu premijerno u Evropi izvesti svoj koncert „Solo Show“ samo uz podršku muzičara Kolina Grinvuda, basiste grupe Radiohead.

PublikaBelgrade River Fest-a imaće priliku da doživi izvanredno muzičko iskustvo u kome već intrigantne i zanimljive Kejvove pjesme dobijaju novu dimenzije.

Nik Kejv je sinonim za izvanrednost: sa svojim izuzetnim glasom, emotivnim tekstovima i nezaboravnim nastupima, on publiku vodi na putovanje kroz različite emocije, od tuge do radosti, od melanholije do ekstaze.

Ovaj koncert biće poseban jer se na njemu muzika Nika Kejva doživljava na potpuno nov način, bliži i intimniji nego ikada prije.

Prisutni će imati privilegiju da uživo čuju hitove poput „Into My Arms", "Red Right Hand", "The Ship Song i mnoge druge pjesme iz njegove bogate diskografije, ali i da osjete duhovnu snagu i emotivnu dubinu koju donosi svaki ton muzike Nika Kejva.

Ulaznice za koncert Nik Kejva na Belgrade River Festu, u okviru svetske turneje „Solo Show“, dostupe su onlajn.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana