Незаборавна љетна ноћ у Бањалуци уз Петра Грашу

Глас Српске
Незаборавна љетна ноћ у Бањалуци уз Петра Грашу

Бањалука - Један од најпопуларнијих и најцјењенијих извођача на хрватској музичкој сцени, Петар Грашо, одржаће први пут концерт у Бањалуци - право освјежење за љето. Концерт у организацији агенције “Стар травел” биће одржан сутра на љетној позорници тврђаве Кастел. Наступ почиње у 21 час.

Вијест да ће се овај истакнути умјетник први пут срести са бањалучком публиком обрадовала је бројне обожаваоце широм Републике Српске и БиХ, а сасвим је сигурно да ће тврђава Кастел сутра бити мјесто посебне емоције уз надалеко познате хитове “Волим и постојим “, “Ко нам брани “, “Уторак”, “Моје злато”, “Ако те питају”, “Воли ме” и многе друге.

- Очекује нас незаборавна и права љетна ноћ, температура до 30 степени. Сигурни смо да ће Петар Грашо направити сјајну атмосферу и распјевати цијелу тврђаву - навели су организатори.

Петар Грашо је један од најкомплетнијих и најталентованијих регионалних музичара данашњице. Публика обожава његове баладе откако се прије 24 године појавио на сцени. За свој рад добио је бројне награде, а у посљедње вријеме изузетно је актуелна његова пјесма “Ако те питају”.

Карте су у продаји путем сервиса купикарту.ба, али и на бањалучком Тргу Крајине и у агенцији “Стар травел” - Јеврејска 6, Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана