Nezaboravna ljetna noć u Banjaluci uz Petra Grašu

Glas Srpske
Nezaboravna ljetna noć u Banjaluci uz Petra Grašu

Banjaluka - Jedan od najpopularnijih i najcjenjenijih izvođača na hrvatskoj muzičkoj sceni, Petar Grašo, održaće prvi put koncert u Banjaluci - pravo osvježenje za ljeto. Koncert u organizaciji agencije “Star travel” biće održan sutra na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel. Nastup počinje u 21 čas.

Vijest da će se ovaj istaknuti umjetnik prvi put sresti sa banjalučkom publikom obradovala je brojne obožavaoce širom Republike Srpske i BiH, a sasvim je sigurno da će tvrđava Kastel sutra biti mjesto posebne emocije uz nadaleko poznate hitove “Volim i postojim “, “Ko nam brani “, “Utorak”, “Moje zlato”, “Ako te pitaju”, “Voli me” i mnoge druge.

- Očekuje nas nezaboravna i prava ljetna noć, temperatura do 30 stepeni. Sigurni smo da će Petar Grašo napraviti sjajnu atmosferu i raspjevati cijelu tvrđavu - naveli su organizatori.

Petar Grašo je jedan od najkompletnijih i najtalentovanijih regionalnih muzičara današnjice. Publika obožava njegove balade otkako se prije 24 godine pojavio na sceni. Za svoj rad dobio je brojne nagrade, a u posljednje vrijeme izuzetno je aktuelna njegova pjesma “Ako te pitaju”.

Karte su u prodaji putem servisa kupikartu.ba, ali i na banjalučkom Trgu Krajine i u agenciji “Star travel” - Jevrejska 6, Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana