Неле и Бајага на журци са Кесићем

Агенције
Неле и Бајага на журци са Кесићем

Када популарни водитељ Зоран Кесић прави журку, онда то мора бити на високом нивоу. Нарочито када су познате личности у питању.

Тако су на журци, која је организована поводом нове сезоне његове популарне емисије "24 минута", која се емитује на телевизији Б92, присуствовали, између осталих, Неле Карајлић, Момчило Бајагић Бајага, Марко Шелић Марчело, Бранислав Бане Трифуновић, Оливера Ковачевић, Урош Ђурић, Драган Бујошевић, Срђан Милетић и многи други.

- Желели смо да овом журком обележимо почетак нове сезоне, да окупимо читаву екипу која ствара емисију и да захвалимо нашим драгим гостима и аналитичарима без којих "24 минута" не би била овако успешна. Многе од њих видећемо и у овој сезони у нашим врућим столицама. Привилегија је окупити толико мудрих, талентованих, угледних личности на једном месту. Чињеница да се радо друже, шале, па и пију с нама, чини нас срећним и поносним и говори да смо на правом путу и да радимо добру и вредну ствар - закључује Зоран Кесић.

Да је заиста и била опуштена атмосфера, свједоче и фотографије, на којима се види да су угледни гости уживали у позирању и дружењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана