Nele i Bajaga na žurci sa Kesićem

Agencije
Nele i Bajaga na žurci sa Kesićem

Kada popularni voditelj Zoran Kesić pravi žurku, onda to mora biti na visokom nivou. Naročito kada su poznate ličnosti u pitanju.

Tako su na žurci, koja je organizovana povodom nove sezone njegove popularne emisije "24 minuta", koja se emituje na televiziji B92, prisustvovali, između ostalih, Nele Karajlić, Momčilo Bajagić Bajaga, Marko Šelić Marčelo, Branislav Bane Trifunović, Olivera Kovačević, Uroš Đurić, Dragan Bujošević, Srđan Miletić i mnogi drugi.

- Želeli smo da ovom žurkom obeležimo početak nove sezone, da okupimo čitavu ekipu koja stvara emisiju i da zahvalimo našim dragim gostima i analitičarima bez kojih "24 minuta" ne bi bila ovako uspešna. Mnoge od njih videćemo i u ovoj sezoni u našim vrućim stolicama. Privilegija je okupiti toliko mudrih, talentovanih, uglednih ličnosti na jednom mestu. Činjenica da se rado druže, šale, pa i piju s nama, čini nas srećnim i ponosnim i govori da smo na pravom putu i da radimo dobru i vrednu stvar - zaključuje Zoran Kesić.

Da je zaista i bila opuštena atmosfera, svjedoče i fotografije, na kojima se vidi da su ugledni gosti uživali u poziranju i druženju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana