Нектар ОК Фест карантин концерти за највјернију публику

А. Г.
Нектар ОК Фест карантин концерти за највјернију публику

Нектар ОК Фест највјернијој фестивалској публици доноси музику, забаву и позитивне вибрације како би што лакше и са осмијехом на лицу провели дане у карантину.

- Иако нас је тренутна ситуација узрокована појавом вируса корона затворила у наше домове, то није разлог да се бар на тренутак не опустимо и накратко вратимо у нека љепша времена и на мјеста гдје смо заједно уживали у незборавном проводу и најбољим свиркама. На званичној фестивалској „Фејсбук“ страници доносимо снимке неких од најбољих фестивалских наступа на Тјентишту ранијих година. До сада је публика уживала у снимкама са наступа Нелета Карајлића и „Хелем нејсе“, а у суботу 4. априла приказаћемо снимак са једног од најбољих концерата, одржаних на Jägermeister main stageu 2019.  – концерт “Дубиоза колектива” – саопштили су организатори фестивала.  

Истичу да ОК тим вриједно ради како би све било спремно за реализацију овогодишњег, седмог, Нектар ОК феста, који ће се одржати на Тјентишту 17. 18. и 19 јула.

- С обзиром на изјаве и прогнозе свјетских здравствених стручњака, очекује се да ће тренутна криза изазвана вирусом корона тада бити иза нас. Пратимо ситуацију и поштујемо мјере, вриједно радећи на остатку програма о којем ћете у наредном периоду бити обавјештени на свим нашим званичним страницама – наведено је у саопштењу.

У вечерњем програму на Jägermeister main stageu публика ће имати прилику да ужива у наступима свјетских и регионалних музичких имена као што су Apocalyptica, Alice Merton,  Asian Dub Foyndation, Van Gogh...

Наступиће и Горан Баре & Мајке, Урбан & 4, Зостер, Ритам нереда, Буч Кесиди, Дарко Рундек & екипа, Култур Shock, Канда, Коџа и Небојша.

- Као и сваке године уживаћемо и у дневним свиркама у ОК кампу на Sensation Ok stageu на феноменалним наступима гдје ће се представити Love Hunters, Mortal Kombat, Who See, Atheist Rap, Марчело, Напети квинтет, Миле Кекин. Стрпимо се још мало ...останимо кући...мислимо позитивно...будимо ОК. Све информације о фестивалу потражите на www.okfest.net – поручили су организатори.

Уз Нектар ОК Фест и ове године су Аддико банка, банка партнер фестивала и пријатељ фестивала компанија „м:тел“ .

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана