Nektar OK Fest karantin koncerti za najvjerniju publiku

A. G.
Nektar OK Fest karantin koncerti za najvjerniju publiku

Nektar OK Fest najvjernijoj festivalskoj publici donosi muziku, zabavu i pozitivne vibracije kako bi što lakše i sa osmijehom na licu proveli dane u karantinu.

- Iako nas je trenutna situacija uzrokovana pojavom virusa korona zatvorila u naše domove, to nije razlog da se bar na trenutak ne opustimo i nakratko vratimo u neka ljepša vremena i na mjesta gdje smo zajedno uživali u nezboravnom provodu i najboljim svirkama. Na zvaničnoj festivalskoj „Fejsbuk“ stranici donosimo snimke nekih od najboljih festivalskih nastupa na Tjentištu ranijih godina. Do sada je publika uživala u snimkama sa nastupa Neleta Karajlića i „Helem nejse“, a u subotu 4. aprila prikazaćemo snimak sa jednog od najboljih koncerata, održanih na Jägermeister main stageu 2019.  – koncert “Dubioza kolektiva” – saopštili su organizatori festivala.  

Ističu da OK tim vrijedno radi kako bi sve bilo spremno za realizaciju ovogodišnjeg, sedmog, Nektar OK festa, koji će se održati na Tjentištu 17. 18. i 19 jula.

- S obzirom na izjave i prognoze svjetskih zdravstvenih stručnjaka, očekuje se da će trenutna kriza izazvana virusom korona tada biti iza nas. Pratimo situaciju i poštujemo mjere, vrijedno radeći na ostatku programa o kojem ćete u narednom periodu biti obavješteni na svim našim zvaničnim stranicama – navedeno je u saopštenju.

U večernjem programu na Jägermeister main stageu publika će imati priliku da uživa u nastupima svjetskih i regionalnih muzičkih imena kao što su Apocalyptica, Alice Merton,  Asian Dub Foyndation, Van Gogh...

Nastupiće i Goran Bare & Majke, Urban & 4, Zoster, Ritam nereda, Buč Kesidi, Darko Rundek & ekipa, Kultur Shock, Kanda, Kodža i Nebojša.

- Kao i svake godine uživaćemo i u dnevnim svirkama u OK kampu na Sensation Ok stageu na fenomenalnim nastupima gdje će se predstaviti Love Hunters, Mortal Kombat, Who See, Atheist Rap, Marčelo, Napeti kvintet, Mile Kekin. Strpimo se još malo ...ostanimo kući...mislimo pozitivno...budimo OK. Sve informacije o festivalu potražite na www.okfest.net – poručili su organizatori.

Uz Nektar OK Fest i ove godine su Addiko banka, banka partner festivala i prijatelj festivala kompanija „m:tel“ .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana