"Наталија је МВП наше породице, ја сам ту бескористан"

ГС
Foto: ГС

Српски кошаркаш Никола Јокић је у једном интервју пред нову сезону говорио и о породици и супрузи.

Јокић је изјавио како је његова супруга Наталија најбољи играч у породици сада, тачније, МВП породице, и да се диви свему што ради након порођаја.

Нашалио се још кошаркаш како се осећа бескорисно јер се засад није најбоље снашао у новој улози, улози оца.

"Ценим све што Наталија ради за нас, она је МВП, она је најбољи играч у нашој породици тренутно. Ценим како то све ради, поготово што је све ново и за њу. Прилагођава се брзо, све ради добро, а ја сам ту само да пружим подршку јер се осећам прилично бескорисно", рекао је Јокић.

Никола и Наталија вјенчали су се прошле године у Сомбору, а прије двије недјеље добили прво дијете, ћерку Огњену.

У периоду када су почели да се забављају Никола је играо у Србији, у клубу Војводина Србијагас, док је Наталија уписала студије у Америци.

"Ишао сам у средњу економску школу а Наталија је требало да пође за Америку, већ је била уписала психологију на “Seminole State Collegeu”. И буквално два месеца пошто смо почели да се забављамо она је отпутовала", испричао је кошаркаш.

Упознали су се преко заједничких пријатеља испред једног кафића. Почели су дружење, а након шест мјесеци ушли су у везу.

Амерички медији их често зову "див и палчица", јер је Никола висок 213 центиметара, док је његова супруга висока 173 центиметара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана