"Natalija je MVP naše porodice, ja sam tu beskoristan"

GS
Foto: GS

Srpski košarkaš Nikola Jokić je u jednom intervju pred novu sezonu govorio i o porodici i supruzi.

Jokić je izjavio kako je njegova supruga Natalija najbolji igrač u porodici sada, tačnije, MVP porodice, i da se divi svemu što radi nakon porođaja.

Našalio se još košarkaš kako se oseća beskorisno jer se zasad nije najbolje snašao u novoj ulozi, ulozi oca.

"Cenim sve što Natalija radi za nas, ona je MVP, ona je najbolji igrač u našoj porodici trenutno. Cenim kako to sve radi, pogotovo što je sve novo i za nju. Prilagođava se brzo, sve radi dobro, a ja sam tu samo da pružim podršku jer se osećam prilično beskorisno", rekao je Jokić.

Nikola i Natalija vjenčali su se prošle godine u Somboru, a prije dvije nedjelje dobili prvo dijete, ćerku Ognjenu.

U periodu kada su počeli da se zabavljaju Nikola je igrao u Srbiji, u klubu Vojvodina Srbijagas, dok je Natalija upisala studije u Americi.

"Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala", ispričao je košarkaš.

Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja ispred jednog kafića. Počeli su druženje, a nakon šest mjeseci ušli su u vezu.

Američki mediji ih često zovu "div i palčica", jer je Nikola visok 213 centimetara, dok je njegova supruga visoka 173 centimetara.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana