Наступом Срђана Олмана завршен 2. Стендап фестивал: “Северно ледени хумор” одушевио Бањалучане

Agencije
Наступом Срђана Олмана завршен 2. Стендап фестивал: “Северно ледени хумор” одушевио Бањалучане

Фантастичним наступом стендап комичара Срђана Олмана из Суботице и представом “Северно ледени хумор” у вијећници Банског двора Културног центра завршен је 2. Бањалука стендап фестивал.

Олман је у Бањалуци наступао већ четири пута, а овај наступ у Банском двору, како је објаснио, посебно му је драг јер је први пут сала била испуњена до посљедњег мјеста.

- У остали градовима сале су увек биле пуне, једино ми је фалило да се и у Бањалуци то догоди. Био сам јако срећан када сам чуо да су карте распродате, да се тражи карта више, да се убацују столице и већ сам тада предосећао да ће наступ бити добар. И испоставило се да ме осећај није преварио. Било је предивно - казао је Олман и додао да није био свјестан колико је публике било у сали док се свјетла нису упалила.

Аплауз одушевљених и насмијаних посјетилаца му је, како је истакао, био прави показатељ какав је наступ био.

- Аплауз је био леп, доста дуго је трајао. Много ми је драго што се све то десило у овом простору, јер сам био прошле године на првом фестивалу, али у публици. Тада сам рекао Пеђи Бајовићу да бих волео следеће године бити на сцени и баш сам се обрадовао када ме позвао ове године - испричао је Олман.

Као и остали стендап комичари који су се представили на овогодишњем фестивалу, и Олман је задовољан организацијом.

- Одлично је што су за сва три наступа сале биле пуне. Добар је био и избор комичара. Без обзира на то да ли долазио поново или не, морам да кажем да који год комичар дође, сигуран сам да ће се осећати лепо, не само због наступа, већ због свега онога што је попратни део фестивала. Екипи из Банског двора желим да овај фестивал траје још дуго - додао је Олман.

Његова соло представа “Северно ледени хумор” обишла је цијели регион, а Срђан је отишао и даље, од Беча и Будимпеште до Минхена, Берлина, Бадена, па све до Канаде. Ипак, како каже, постоји много градова и мјеста у поменутим земљама које још није посјетио, а има жељу. Разлог је то што је однедавно почео да наступа и на енглеском језику.

Аутор је и хумористичке серије “Драгине мудрости”, која је доступна на “Јутјуб” каналу, а у којој игра веселог и врло егзотичног мајстора Драгу Мајсторовића. Крајем прошле године настала је друга Олманова представа “Правда за Олмана”.

Поред Срђана Олмана, публици су се на фестивалу представили и Пеђа Бајовић из Загреба, Марко Пуљиз из Сарајева и Андрија Дабановић из Подгорице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана