Наставак култног остварења “Рамбо”: Суочавање с прошлошћу и са својим вјештинама

Агенције
Наставак култног остварења “Рамбо”: Суочавање с прошлошћу и са својим вјештинама

Легендарни и култни јунак Рамбо ускоро се враћа на велико платно. Наставак ове култне акцијске саге “Рамбо: Посљедња крв”, у којем ће поново главну улогу играти Силвестер Сталоне, који сада има 73 године, премијерно ће бити приказан 20. септембра.

- Рамбо мора да се суочи с прошлошћу и да открије своје невјероватне борбене вјештине како би се осветио у посљедњој мисији. То означава посљедње поглавље легендарне саге - назначено је у најави филма.

Први филм о ветерану Вијетнамског рата Џону Рамбу објављен је 1982. године и постао је прави филмски хит.

Сталоне није млад као некад док је глумио Рамба, па је признао да је морао смањити број акцијских сцена у којима глуми.

- Имам мање акцијских сцена. Срце је вољно, али тијело ми поручује да останем код куће. Попут оних бораца које згазе на посљедњем мечу. Препусти то неком другоме - нашалио се недавно Сталоне.

Нови наставак филмског серијала о легендарном борцу “Рамбо: Посљедња крв” пети је и посљедњи дио чувене франшизе.

Снимање филма први пут је најавио Силвестер Сталоне 2015. године, али је озбиљан рад почео тек у октобру 2018. За режију остварења “Рамбо: Посљедња крв” задужен је Ејдријен Гранберг. Сценарио новог наставка написали су Сталоне и Мет Крулник.

Радња филма одвија се у Мексику и САД, а Рамбо живи на ранчу и болује од ПТСП-а. Филм прати Рамба, који је овог пута кренуо у Мексико како би вратио отету кћерку свог пријатеља. Ивет Монреал тумачи улогу отете дјевојке Габријеле, док Пас Вега игра Кармен Делгадо, репортерку која прати трговину дрогом у Мексику и помаже Рамбу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана