Музички спектакл у Бањалуци: Концерти Светлане Цеце Ражнатовић и Саше Матића на “Викенд Фесту 2022"

ГС
Музички спектакл у Бањалуци: Концерти Светлане Цеце Ражнатовић и Саше Матића на “Викенд Фесту 2022"

БАЊАЛУКА - Двије велике музичке звијезде - Светлана Цеца Ражнатовић и Саша Матић одржаће солистичке концерте на овогодишњем “Викенд Фесту 2022” у Бањалуци.

“Викенд Фест” поново се одржава у Бањалуци након паузе од двије године због “ковид ситуације” и у град на Врбасу вратила се музика под ведрим небом.

-Средина јула биће у знаку концерата звучних имена, професионалаца, миљеника публике и популарних извођача домаће музике – кажу организатори “Викенд Феста 2022”.

Прве фестивалске вечери, 15. јула наступиће пјевач Саша Матић, а дан касније, 16. јула, посјетиоци ће уживати у концерту и бројним хитовима пјевачице Светлане Цеце Ражнатовић, која ће пред бањалучком публиком одржати концерт на отвореном након 10 година.

Обје фестивалске вечери биће одржане на тврђави Кастел.

Претходних година “Викенд Фест” окупио је бројна и такође велика имена домаће естраде, а на истој локацији у музици је уживало око 30.000 посјетилаца по фестивалу.

-Убијеђени смо да ће ове године атмосфера на концертима бити још љепша и боља! О датуму почетка продаје улазница, локацијама и осталим информацијама јавност ће бити упозната у наредном периоду.

Позивамо вас да се заједно проведемо, пјевамо и уживамо уз велике и вјечне хитове Цеце и Саше, те да вам ово љето остане у лијепом сјећању уз “Викенд Фест” и Бањалуку. Спонзори припремају велика изненађења за све посјетиоце – навели су организатори.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана