Muzički spektakl u Banjaluci: Koncerti Svetlane Cece Ražnatović i Saše Matića na “Vikend Festu 2022"

GS
Muzički spektakl u Banjaluci: Koncerti Svetlane Cece Ražnatović i Saše Matića na “Vikend Festu 2022"

BANjALUKA - Dvije velike muzičke zvijezde - Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Matić održaće solističke koncerte na ovogodišnjem “Vikend Festu 2022” u Banjaluci.

“Vikend Fest” ponovo se održava u Banjaluci nakon pauze od dvije godine zbog “kovid situacije” i u grad na Vrbasu vratila se muzika pod vedrim nebom.

-Sredina jula biće u znaku koncerata zvučnih imena, profesionalaca, miljenika publike i popularnih izvođača domaće muzike – kažu organizatori “Vikend Festa 2022”.

Prve festivalske večeri, 15. jula nastupiće pjevač Saša Matić, a dan kasnije, 16. jula, posjetioci će uživati u koncertu i brojnim hitovima pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, koja će pred banjalučkom publikom održati koncert na otvorenom nakon 10 godina.

Obje festivalske večeri biće održane na tvrđavi Kastel.

Prethodnih godina “Vikend Fest” okupio je brojna i takođe velika imena domaće estrade, a na istoj lokaciji u muzici je uživalo oko 30.000 posjetilaca po festivalu.

-Ubijeđeni smo da će ove godine atmosfera na koncertima biti još ljepša i bolja! O datumu početka prodaje ulaznica, lokacijama i ostalim informacijama javnost će biti upoznata u narednom periodu.

Pozivamo vas da se zajedno provedemo, pjevamo i uživamo uz velike i vječne hitove Cece i Saše, te da vam ovo ljeto ostane u lijepom sjećanju uz “Vikend Fest” i Banjaluku. Sponzori pripremaju velika iznenađenja za sve posjetioce – naveli su organizatori.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana