Музички спектакл на врху Јахорине – Rock el Classico

ГС
Музички спектакл на врху Јахорине – Rock el Classico

ЈАХОРИНА - На конференцији за медије, одржаној данас у Олимпијском бару на врху Јахорине, најављен је јединствен музичи спектакл Rock el Classico. Rock el Classico као идеалан спој класичне и рок музике у извођењу Нелета Карајлића и Стефана Миленковића је манифестација којој ће гости Јахорине имати прилику да присуствују 17. септембра са почетком у 20 часова.

-Користим прилику да позовем све да нам се придруже 17. септембра управо овдје у Олимпијском бару од 20 часова када ће имати прилику да присуствују невиђеном музичком, сценском и умјетничком спектаклу. Карте за догађај по цијени од 35 КМ за обичне и 65 КМ за ВИП карте могуће је купити у систему купикарту.ба и на више од 300 њихових продајних мјеста. На дан концерта карте ће бити могуће купити и на продајном мјесту Пољице и у цијене карата је укључена и вожња гондолом Пољице. Rock el Classico је догађај којим ћемо симболично заокружити и све наше досадашње успјехе и резултате – истакла је ПР Олимпијског центра Јахорина  Сања Ћеремиџић.

Неле Карајлић се захвалио на позиву, како је рекао, на његову Јахорину.

-Природна је веза између ове планине и мене, ја сам овдје научио да ходам док са скијањем планирам да кренем ове зиме. Идеја о наступу на Јахорини се родила прије пар година али сада имамо феноменалну прилику да дођемо у широј постави. Гдје ћемо јахоринској, нашој публици овдје представити Rock el Classico – један веома занимљив експеримент којем смо своје умјеће а могу слободно да кажем и животе, унијели Стефан Миленковић и ја. То је један нови хибрид два различита музичка жанра, рок музике и класике, који се показао изузетно успјешним на свим наступима до сада. Првобитна идеја је била да наступ буде на отвореном на самом врху планине али због непредвидивости временских услова свирку ћемо одржати у Олимпијском бар гдје ћемо искористити све предности и превазићи све недостатке и наравно, направити сјајну амтосферу – истакао је Карајлић.

Све већи промет

Када је ријеч о планинском љетном туризму, Јахорина својом најсадржајнијом понудом до сада, засигурно представља дестинацију број 1 у Југоисточној Европи.

-Разлог томе јесу неприкосновене атракције за посјетиоце свих узраста, чији број у досадашњем дијелу љетне сезоне превазилази 72.000. Јахорина сваки дан биљежи пет пута већи промет него прошле љетње сезоне – кажу у ОЦ Јахорина.

Према свему судећи, 2022. година ће у књигу о историји Олимпијског центра Јахорина бити уписана златним словима, јер ће овог љета приходи бити већи чак и од зимских сезона прије преузимања од стране нове управе.

Период од 15 до 18 септембра обиљежиће посљедњи промо период са попустом од 30% на све љетње садржаје.

-Термин 9. на 12. октобар резервисан је за конференцију под називом Јахорина Digital Summit i Snowmakers day када ћемо у оквиру ове манифестације на Јахорини окупити најеминентнија имена из свијета дигиталних технологија и скијања. Октобар ће обиљежити и претопродаја ски карата са акцијским цијенама али и припремни радови за нову зимску сезону која је ускоро на прагу – поручили су из ОЦ Јахорина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана