Музичке звијезде стижу у Бањалуку: 26. Оскар популарности у дворани Борик

Г.С.
Музичке звијезде стижу у Бањалуку: 26. Оскар популарности у дворани Борик

,,Оскар популарности", регионална додјела музичких награда, биће одржана 19. марта у СД ,,Борик" у Бањалуци, са почетком у 20 часова.

Ова манифестација, коју већ више од четврт вијека успјешно организује Љуеен Естрада, препознатљива је широм Балкана.

Како истичу организатори, ове године у граду на Врбасу угостиће тренутно најпопуларније музичке звијезде, међу којима су: Аца Лукас, Мирослав Илић, Џејла Рамовић, Хеннy, Генерација ЗЕД, Јхинсен, Реља Торино, Попов, Албино, Ален Исламовић, Рада Манојловић, Тропицо, Емир Ђуловић, Зорана Мићановић, Бобан Рајовић, Гога Секулић, Осман Хаџић, Ангеллина, Иван Кукољ Куки, Оља Бајрами, Џорџи, Ана Станић, Санди Ценов, Миа и Дарко, Зорана Павић, Неша Тњинс, Игор Паспаљ, Немања Радошевић, Исидора Грађанин, Вања Булић и Енис Бешлагић.

"Оскар популарности је најдуговјечнија музичка манифестација у Бањој Луци, а ја мислим да је и на Балкану. Крећемо у нових 25 година. Сретан сам што је и ове године Оскар популарности повод  да у наш град дођу људи из музичког свијета, медија, као и бројна публика са свих страна Балкана. За све који буду са нама у уторак 19. марта, у дворани Борик, обећавам врхунску продукцију и три сата најбоље забаве, као и увијек до сада", поручује Зоран Ђурић, продуцент Оскара популарности.

Улазнице су доступне на продајним мјестима испред РК ,,Боска", на благајни СД ,,Борик" и путем сервиса  www.kupikartu.ba , по цијени од 15 КМ за партер и трибине, 25 КМ за фан пит и 50 КМ за VIP мјеста.

Број улазница је ограничен, а све додатне информације могуће је добити телефоном на број 066/905-399.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана