Muzičke zvijezde stižu u Banjaluku: 26. Oskar popularnosti u dvorani Borik

G.S.
Muzičke zvijezde stižu u Banjaluku: 26. Oskar popularnosti u dvorani Borik

,,Oskar popularnosti", regionalna dodjela muzičkih nagrada, biće održana 19. marta u SD ,,Borik" u Banjaluci, sa početkom u 20 časova.

Ova manifestacija, koju već više od četvrt vijeka uspješno organizuje Ljueen Estrada, prepoznatljiva je širom Balkana.

Kako ističu organizatori, ove godine u gradu na Vrbasu ugostiće trenutno najpopularnije muzičke zvijezde, među kojima su: Aca Lukas, Miroslav Ilić, Džejla Ramović, Henny, Generacija ZED, Jhinsen, Relja Torino, Popov, Albino, Alen Islamović, Rada Manojlović, Tropico, Emir Đulović, Zorana Mićanović, Boban Rajović, Goga Sekulić, Osman Hadžić, Angellina, Ivan Kukolj Kuki, Olja Bajrami, Džordži, Ana Stanić, Sandi Cenov, Mia i Darko, Zorana Pavić, Neša Tnjins, Igor Paspalj, Nemanja Radošević, Isidora Građanin, Vanja Bulić i Enis Bešlagić.

"Oskar popularnosti je najdugovječnija muzička manifestacija u Banjoj Luci, a ja mislim da je i na Balkanu. Krećemo u novih 25 godina. Sretan sam što je i ove godine Oskar popularnosti povod  da u naš grad dođu ljudi iz muzičkog svijeta, medija, kao i brojna publika sa svih strana Balkana. Za sve koji budu sa nama u utorak 19. marta, u dvorani Borik, obećavam vrhunsku produkciju i tri sata najbolje zabave, kao i uvijek do sada", poručuje Zoran Đurić, producent Oskara popularnosti.

Ulaznice su dostupne na prodajnim mjestima ispred RK ,,Boska", na blagajni SD ,,Borik" i putem servisa  www.kupikartu.ba , po cijeni od 15 KM za parter i tribine, 25 KM za fan pit i 50 KM za VIP mjesta.

Broj ulaznica je ograničen, a sve dodatne informacije moguće je dobiti telefonom na broj 066/905-399.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana