Metallica премијерно представила видео за пјесму "72 Seasons"

GS
Foto: Twitter

Службени музички видео за насловну пјесму "72 Seasons", приближавајућег једанаестог студијског албума thrash метал легенди Metallice, сада је доступан. Мулти-платинасти бенд поново је ангажовао редитеља Тима Сакентија за ову визуелну понуду, која је снимљена у Лос Анђелесу, још 12. фебруара 2023.

Као што је раније најављено, Metallica ћe премијерно представити овај албум у биоскопима као дио глобалног стриминг догађаја 13. априла. За ту ограничену пројекцију припремили су визуелну пратњу за сваку од 12 трака албума.

"Првих 18 година наших живота које творе наше истинско или лажно ја. Концепт да су нам родитељи рекли 'ко смо'. Могуће премишљање о томе каква је личност, какви заиста јесмо. Мислим да је најзанимљивији дио овога континуирано проучавање тих темељних увјерења и начина на који оно утиче на нашу перцепцију свијета данас. Велик дио нашег искуства у одраслом периоду је реконструкција или реакција на та искуства из д‌јетињства. Затвореници д‌јетињства или ослободити се тих окова које носимо", рекао је Џејмс Хејтфилд о концепту који стоји иза наслова албума, "72 Seasons".

Албум "72 Seasons" излази 14. априла 2023. године путем Black Recording, издавачке куће бенда, преносе Независне.

VIDEO

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана