Metallica premijerno predstavila video za pjesmu "72 Seasons"

GS
Foto: Twitter

Službeni muzički video za naslovnu pjesmu "72 Seasons", približavajućeg jedanaestog studijskog albuma thrash metal legendi Metallice, sada je dostupan. Multi-platinasti bend ponovo je angažovao reditelja Tima Sakentija za ovu vizuelnu ponudu, koja je snimljena u Los Anđelesu, još 12. februara 2023.

Kao što je ranije najavljeno, Metallica će premijerno predstaviti ovaj album u bioskopima kao dio globalnog striming događaja 13. aprila. Za tu ograničenu projekciju pripremili su vizuelnu pratnju za svaku od 12 traka albuma.

"Prvih 18 godina naših života koje tvore naše istinsko ili lažno ja. Koncept da su nam roditelji rekli 'ko smo'. Moguće premišljanje o tome kakva je ličnost, kakvi zaista jesmo. Mislim da je najzanimljiviji dio ovoga kontinuirano proučavanje tih temeljnih uvjerenja i načina na koji ono utiče na našu percepciju svijeta danas. Velik dio našeg iskustva u odraslom periodu je rekonstrukcija ili reakcija na ta iskustva iz d‌jetinjstva. Zatvorenici d‌jetinjstva ili osloboditi se tih okova koje nosimo", rekao je Džejms Hejtfild o konceptu koji stoji iza naslova albuma, "72 Seasons".

Album "72 Seasons" izlazi 14. aprila 2023. godine putem Black Recording, izdavačke kuće benda, prenose Nezavisne.

VIDEO

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana