“Марвелов” филмски универзум уводи још једног лика: Бетлстар дио серије “Соко и Зимски војник”

Agencije
“Марвелов” филмски универзум уводи још једног лика: Бетлстар дио серије “Соко и Зимски војник”

“Марвелов” филмски свемир ускоро ће још више да се прошири и на мале екране, захваљујући платформи “Дизни Плус” и студију “Марвел”.

Сљедеће године сви љубитељи “Марвела” моћи ће премијерно да погледају неколико ишчекиваних нових “Марвелових” серија на “Дизни Плусу”, које ће служити као мостови који спајају догађаје из различитих филмова.

Прва серија ће бити “Соко и Зимски војник”, која ће се бавити разним преосталим питањима из “Марвеловог” филмског свемира, као и причама везаним за Капетана Америку, пратећи догађаје из филмова “Капетан Америка: Грађански рат” и “Осветници: Завршница”.

Продуценти серије “Соко и Зимски војник” кажу да ће се  појавити неколико нових ликова које ће серија увести у МЦУ, а недавно је један од њих откривен. Према новим извјештајима, како преноси “Инсајдер”, у серији ће се појавити лик Бетлстар.

Бетлстар је заправо Лемар Хоскинс, који је уведен 1986. године као партнер Џону Вокеру, који ће такође бити дио серије (глуми га Вајат Расл).

Лемар Хоскинс је добио супермоћи кроз исти експеримент који је дао Вокеру његове моћи, а Хоскинс је помогао Вокеру да стекне популарност као замјена Капетана Америке подмећући лажне нападе које је “херој” могао зауставити, а користећи групу под називом “БУЦкиес”. Када је Вокеров лик промијењен из “Супер-Патриота” у службеног новог владиног Капетана Америку, Хоскинс је постао његов нови Баки, међутим, помислио је да је тај назив превише расистички и промијенио је своју персону у Бетлстар.

Што се осталих “Марвелових” остварења тиче, филм “Црна удовица” биће објављен сљедеће године, поменути “Соко и Зимски војник” на јесен идуће године, а серија “Тхе Етерналс” биће објављена крајем године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана