“Marvelov” filmski univerzum uvodi još jednog lika: Betlstar dio serije “Soko i Zimski vojnik”

Agencije
“Marvelov” filmski univerzum uvodi još jednog lika: Betlstar dio serije “Soko i Zimski vojnik”

“Marvelov” filmski svemir uskoro će još više da se proširi i na male ekrane, zahvaljujući platformi “Dizni Plus” i studiju “Marvel”.

Sljedeće godine svi ljubitelji “Marvela” moći će premijerno da pogledaju nekoliko iščekivanih novih “Marvelovih” serija na “Dizni Plusu”, koje će služiti kao mostovi koji spajaju događaje iz različitih filmova.

Prva serija će biti “Soko i Zimski vojnik”, koja će se baviti raznim preostalim pitanjima iz “Marvelovog” filmskog svemira, kao i pričama vezanim za Kapetana Ameriku, prateći događaje iz filmova “Kapetan Amerika: Građanski rat” i “Osvetnici: Završnica”.

Producenti serije “Soko i Zimski vojnik” kažu da će se  pojaviti nekoliko novih likova koje će serija uvesti u MCU, a nedavno je jedan od njih otkriven. Prema novim izvještajima, kako prenosi “Insajder”, u seriji će se pojaviti lik Betlstar.

Betlstar je zapravo Lemar Hoskins, koji je uveden 1986. godine kao partner Džonu Vokeru, koji će takođe biti dio serije (glumi ga Vajat Rasl).

Lemar Hoskins je dobio supermoći kroz isti eksperiment koji je dao Vokeru njegove moći, a Hoskins je pomogao Vokeru da stekne popularnost kao zamjena Kapetana Amerike podmećući lažne napade koje je “heroj” mogao zaustaviti, a koristeći grupu pod nazivom “BUCkies”. Kada je Vokerov lik promijenjen iz “Super-Patriota” u službenog novog vladinog Kapetana Ameriku, Hoskins je postao njegov novi Baki, međutim, pomislio je da je taj naziv previše rasistički i promijenio je svoju personu u Betlstar.

Što se ostalih “Marvelovih” ostvarenja tiče, film “Crna udovica” biće objavljen sljedeće godine, pomenuti “Soko i Zimski vojnik” na jesen iduće godine, a serija “The Eternals” biće objavljena krajem godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana