Манекенка на стубу срама: "Са њом је спавао цио тим Милана, цио Интер и стручни штаб"

Г.С.
Манекенка на стубу срама: "Са њом је спавао цио тим Милана, цио Интер и стручни штаб"

Манекенка Аида Јеспика је жена о којој ових дана поново бруји цијела Шпанија.

Разлог је обновљена прича о њој, која је некада била изабраница познатог фудбалера Месута Озила.

Шпански медији већ данима објављују аудио снимке Флорентина Переза који је говорио лоше о многим тада својим играчима, а посебно интересантно је шпанској јавности било оно што је предсједник "краљевског клуба" са Жозеом Мурињом причао о Озилу.

Португалски тренер је посебну пажњу придао приватном животу њемачког фудбалера и није му се свидјело са ким се он забавља.

Када је Мурињо сазнао да је Озила завела поменута Аида Јеспика, одмах је тражио састанак са фудбалером.

"Озил се заљубио у једну манекенку из Милана. Мурињо му је рекао "са дјевојком ти је спавао цио тим Милана, цио тим Интера и цио стручни штаб". Мислим да је Озил послије те изјаве раскинуо са њом. Месут је имао 21 годину када је дошао са дјевојком, али је брзо открио чари Мадрида и променио је стил живота. Отјерао је тадашњу дјевојку и замијенио је том манекенком. Користио је приватни авион да одлети до ње, да одради посао и да се врати", чују се у снимку Перезове ријечи.

Јеспика је поријеклом из Венецуеле и била је мис те земље 2002, када је имала 20 година. Манекенску каријеру је градила у Милану гдје је већ од 2003. била једна од најуспјешнијих дама италијанског модног свијета.

Када је њена повезаност са фудбалерима у питању, 39-годишња манекенка је била у вези са Матеом Фераријем, некадашњим играчем Интера, са којим је 2009. добила сина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана