Manekenka na stubu srama: "Sa njom je spavao cio tim Milana, cio Inter i stručni štab"

G.S.
Manekenka na stubu srama: "Sa njom je spavao cio tim Milana, cio Inter i stručni štab"

Manekenka Aida Jespika je žena o kojoj ovih dana ponovo bruji cijela Španija.

Razlog je obnovljena priča o njoj, koja je nekada bila izabranica poznatog fudbalera Mesuta Ozila.

Španski mediji već danima objavljuju audio snimke Florentina Pereza koji je govorio loše o mnogim tada svojim igračima, a posebno interesantno je španskoj javnosti bilo ono što je predsjednik "kraljevskog kluba" sa Žozeom Murinjom pričao o Ozilu.

Portugalski trener je posebnu pažnju pridao privatnom životu njemačkog fudbalera i nije mu se svidjelo sa kim se on zabavlja.

Kada je Murinjo saznao da je Ozila zavela pomenuta Aida Jespika, odmah je tražio sastanak sa fudbalerom.

"Ozil se zaljubio u jednu manekenku iz Milana. Murinjo mu je rekao "sa djevojkom ti je spavao cio tim Milana, cio tim Intera i cio stručni štab". Mislim da je Ozil poslije te izjave raskinuo sa njom. Mesut je imao 21 godinu kada je došao sa djevojkom, ali je brzo otkrio čari Madrida i promenio je stil života. Otjerao je tadašnju djevojku i zamijenio je tom manekenkom. Koristio je privatni avion da odleti do nje, da odradi posao i da se vrati", čuju se u snimku Perezove riječi.

Jespika je porijeklom iz Venecuele i bila je mis te zemlje 2002, kada je imala 20 godina. Manekensku karijeru je gradila u Milanu gdje je već od 2003. bila jedna od najuspješnijih dama italijanskog modnog svijeta.

Kada je njena povezanost sa fudbalerima u pitanju, 39-godišnja manekenka je bila u vezi sa Mateom Ferarijem, nekadašnjim igračem Intera, sa kojim je 2009. dobila sina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana